Tisztelt Magyaregresi Lakosok!

Tisztelt Magyaregresi Lakosok!

Radics Barbara vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának ötödéves orvostanhallgatója. Magyaregresi lakosként kötelességemnek érzem, hogy önkéntes munkát vállaljak a jelenlegi járványhelyzetben. Az aktuális eljárásrend szerint egészségügyi személynek számítok.
A körzetes, felnőtt házi orvossal és polgármesterrel egyeztetve ajánlom fel önkéntes egészségügyi szolgálataimat. A háziorvosi munkát segítve, kiegészítve vagy leterheltség esetén állok rendelkezésükre.
Az erre kijelölt személy hiányában: lebetegedés, túlterheltség stb. esetén vállalok ápolói feladatokat is igény szerint pl.: napi gyógyszeradás lebonyolítása, injekció beadás, etetés, bevásárlás, E-receptkiváltás lebonyolítása.
Bármilyen egyéb kérdésre szívesen válaszolok, legyen szó az aktuális járvánnyal kapcsolatban, vagy más egészségügyi problémára vonatkozóan.
Nem szabad elfelejtenünk, hogy jelen helyzetben a legnagyobb segítség, ha otthon maradunk és inkább előbb tájékozódunk, érdeklődünk. Az orvosi rendelő előtt kígyózó sor sem vezet sok jóra.
Elérhetőségeim, a nap bármely időpontjában:
• telefon: 06-30/175-54-57,
• közösségi oldalak,
• e-mail: radics.barbara95@gmail.com
Fontos, hogy a legfrissebb információk minden korosztályhoz eljussanak, ezért a hagyományos telefonos, vagy papír formátumú tájékoztatást is igénybe vegyük. Természetesen a közösségi oldalakon rendszeresen teszünk közzé tájékoztató, figyelemfelkeltő tartalmakat.
Kövessék a különböző Facebook csoportokat: Magyaregres, Magyaregres Adok-Veszek.
Honlapok: magyaregres.eu, koronavirus.gov.hu

Keressenek bizalommal!
Tisztelettel,

Radics Barbara